VII. Gilda Innova
2025ko abenduaren 16an, asteartea


Lehiaketa honen helburua gilden kontsumoa sustatzea eta zabaltzea da, eta, aldi berean, sukaldariak pintxo desberdin bat egitera motibatzea. Horrela, irudimena libre utzi eta Gilda ausarta eta berritzailea sortuko dute.

 

VI. GILDA INNOVA 2025 #GildaEguna

Gildaren pintxoa bezala hain gurea den zerbaitek Kofradian elementu berritzaile eta bereizgarri bat izan behar zuen, horrela, pintxoaren sena ahaztu gabe, ospea izateko.

Hauek dira parte hartzeko baldintzak:
Gilda eta Pintxo Kofradian izena emanda duten sukaldariek parte hartu ahal izango dute.
Pintxoak antxoa, piparra eta oliba eduki behar ditu nahi den testuran, eta nahi adina osagai izan ditzake.
Data: 2025/12/16
Tokia: Donostiako Cebanc eraikinean
Ordua: 16.00


Liburuxka deskargatu | Pdf Parte-hartzaileen zerrenda ikusi

HORRELA ZEN 2024KO GILDA INNOVAREN EKITALDIA

PROGRAMATUTAKO EKINTZAK #GildaEguna2025

Abenduak 11 osteguna

Gildaren 2025ko enbaxadorea


Abenduaren 11n, osteguna, Gilda Egunaren babesle ofiziala den Gipuzkoako Foru Aldundian Gilda Eguna 2025en aurkezpena egingo da, aurten abenduaren 20an, larunbatarekin. Ekitaldi honetan Ion Aramendi kazetaria, estista ohia eta Mediaset España komunikazio taldeari lotutako telebistako aurkezlea ere omenduko da eta enbaxadore berria izendatuko da.



Abenduak 16, Asteartea

”VII Gilda Innova“


Gildaren muntai iatorrena eta sortzaileenean berrikunt-za bultzatzeko sukaldariei zuzenduriko jarduera da. 16:00etan egingo da, Donostiako CEBANCren instalazioe-tan, eta epaimahai profesional batek erabakiko du zein den aurten Gilda originalena eta sortzalleena.





Abenduak 17, Asteartea

Gilden muntatzaileen VII. Lehiaketa


Sukaldariei zuzendutako jarduera da, eta gildak egiteko azkartasuna ikusiko dugu bertan. Materiala emango diegu eta 3 minututan gilda gehien prestatzen dituena izango da aurtengo irabazlea. Cebanc-en egingo da, 18:00etan.



BABESLE ETA KOLABORATZAILEAK

Aurten ere Gilda Egunaren antolatzaileok babesle zein kolaboratzaileen laguntza eskertu nahi dugu, laguntza hori gabe urtero edizio berri bat prestatzea ezinezkoa litzatekelako. Berriro ere gure eskerrak baldintzarik gabeko babesleei: Gipuzkoako Foru AldundiaDO Rueda, Igartza, BidFood, Arribillaga, Conservas JJJ, Vinos y Bodegas Marco Real eta Bai Gorri. Eta eskerrak ere gure kolaboratzaileei: Café Baqué, Miniature, Berziartua, Insalus, Urzante, Cebanc, eta Leku Berri Cash.


Babesleak: